Palvelut & edut

Alennukset matkustamiseen

Hertz Autovuokraamo

Akavan jäsenenä voit hyödyntää autonvuokrausedut Suomessa ja ulkomailla jopa 15% edullisimpaan julkaistusta jäsenetuhintaan. Alennus koskee lyhytaikaisia vuokrauksia.Varaa autosi Hertzin laajasta ajoneuvovalikoimastaja kattavasta toimipisteverkostosta. Varauksen ja vuokrauksen yhteydessä käytetään alennustunnistetta (CDP- numero).

Alennuksen saat mainitsemalla Akavan sopimustunnisteen 832070 varausvaiheessa. Varaukset www.hertz.fi, Hertz Varauspalvelusta puh. 0200 11 22 33 (0,99 EUR/min+pvm/mpm) tai omasta matkatoimistostasi.

Vuokrauksen yhteydessä on esitettävä ASIAn jäsenkortti.

Polttoaine-alennus Nesteeltä

ASIAn jäsenenä saat alennusta Neste-palveluasemilla tehdyistä bensiini- ja dieselostoksista 2,1 senttiä/litra.

Saat Nesteen polttoaine-edun käyttöösi, kun otat puhelimessasi käyttöön Neste-äppi-mobiilisovelluksen ja lisäät jäsenkorttisi YTYn sovellukseen. Neste-äppi on kuluttajille ilmainen.

Alennus on voimassa Suomen Neste-palveluasemilla ja Neste-automaattiasemilla.

Etu myönnetään kulloinkin voimassaolevasta mittarihinnasta ja on voimassa toistaiseksi. Neste Express -automaattiasemilla tehdyistä tankkauksista polttoneste-etua ei saa.

Ohjeet: näin otat Neste-äppi mobiilisovelluksen käyttöösi

Vapaa-ajan reitti- ja risteilymatkat jäsenhintaan

Tallink Silja

Tallink Silja tarjoaa etuja vapaa-ajan matkustamiseen Club One -kanta- asiakasohjelman kautta. Club One on palkitseva kanta-asiakasohjelma, jossa on kolme tasoa: Bronze, Silver ja Gold. Kun liityt Tallink Siljan Club One -kanta- asiakasohjelmaan, pääset jäsenetuna suoraan ohjelman Silver-tasolle.

Tallink Siljan Club-one jäsenyys 

Mikäli olet jo Club One -jäsen, nykyinen kanta-asiakasnumerosi pysyy voimassa. Jos olet Bronze-tason asiakas, pääset jäsenetuna suoraan Silver-tasolle. Ilmoitathan kuitenkin Club One -kanta- asiakasnumerosi, maininnan jäsenyydestäsi ja sopimusetunumeron sähköpostitse osoitteeseen erikoisliittymiset@tallinksilja.com, näin sinut rekisteröidään sopimusetuasiakkaaksi.

Club One on siirtynyt digitaalisen kanta-asiakaskortin käyttöön ja muovisten korttien tuotanto ja postitus on loppunut. Jatkossa voit käyttää Club One -mobiilikorttia, jonka saat heti käyttöösi lataamalla ilmaisen Tallink & Silja Line -mobiilisovelluksen älypuhelimeesi ja syöttämällä sinne tietosi. Nykyinen muovikorttisi toimii normaalisti kortissa merkittyyn päivämäärään asti.

Kanta-asiakkaaksi liittyminen

Liity nyt Club One -kanta-asiakkaaksi osoitteessa www.clubone.fi/erikoisliittyminen. Käytä liittyessäsi sopimusetunumeroa: 9057

Lisätietoja: www.clubone.fi (edut, varaukset ja yhteystiedot)
Puh. 0600 152 68, ma-pe 8-20, la 9-17, su 10-18 (1,75€/vastattu puhelu + aina pvm(mpm)

Viking Line    

Vapaa-ajan risteilyt

Etu on kaudesta ja reitistä riippuen jopa 30-50 % päivän hinnasta, tuotetunnus FPKRY.
Varaukseen myöhemmin tehtävät muutokset saattavat vaikuttaa myös aiemmin varattujen palvelujen hintaan. Etu ei ole voimassa korkeasesonkiaikoina eikä juhlapyhinä.

FPKRY-etuun sisältyvät risteilyt:

  • Helsinki-Tukholma-risteily
  • Päiväristeily Helsingistä Tallinnaan
  • Miniristeily Helsingistä Viking XPRS:llä
  • Vuorokauden risteily Turusta Viking Gracella / Viking Glorylla.

Vapaa-ajan reittimatkat, tuotetunnus FVRES

  • Helsinki–Maarianhamina–Tukholma-reitillä hyttipaketista, autopaketista tai ajoneuvosta jopa 20 %
  • Helsinki–Tallinna-reitillä henkilölipuista jopa 15 %, henkilöautosta jopa 20 % ja hytistä jopa 10 %
  • Turku–Ahvenanmaa–Tukholma-reitillä hyttipaketista jopa 10 % ja henkilöautosta jopa 20 %.

Alennus myönnetään henkilölipun, hytin ja auton päivän hinnasta. Lopullinen hinta määräytyy lähtöpäivän ja –ajan, varausajankohdan ja ajoneuvon koon mukaan. Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Tuotetunnus FVRES.

Voit myös käyttää kausittain voimassa olevia Helsinki-Tallinna -reitin tarjouksia, etu ajankohdasta riippuen jopa 50 % päivän hinnasta, tuotetunnus FPREIT.

Voit liittyä ilmaiseen Viking Line Clubiin, joka tarjoaa parhaat edut www.vikingline.fi/viking-club.

Varaukset matkoille
Edullisin hinta netissä. Online www.vikingline.fi tai myyntipalvelusta, puh. 0600 41577 (2,01 €/vastattu puhelu + pvm/mpm)

Eckerö Line

Eckerö Line myöntää 20 prosentin alennuksen päivän henkilö- ja ajoneuvolippujen risteily- tai reittihinnasta ajalla 1.1.-9.6.2024 + 12.8.2024-28.2.2025. Ajalla 10.6.-11.8.2024 alennus on -10 % kansipaikan osuudesta. Käytä varatessasi tuotekoodia JARJ24.

Voimassa oleva jäsen- /henkilökortti on varauduttava esittämään pyydettäessä lippujen lunastuksen yhteydessä.

Tutustu jäsenetuun ja varausehtoihin Eckerö Linen sivuilla