Palvelut & edut

Alennukset matkustamiseen


Hertz Autovuokraamo

Akavan jäsenenä voit hyödyntää autonvuokrausedut Suomessa ja ulkomailla jopa 15% edullisimpaan julkaistusta jäsenetuhintaan. Alennus koskee lyhytaikaisia vuokrauksia.Varaa autosi Hertzin laajasta ajoneuvovalikoimastaja kattavasta toimipisteverkostosta. Varauksen ja vuokrauksen yhteydessä käytetään alennustunnistetta (CDP- numero).

Alennuksen saat mainitsemalla Akavan sopimustunnisteen 832070 varausvaiheessa. Varaukset www.hertz.fi, Hertz Varauspalvelusta puh. 0200 11 22 33 (0,99 EUR/min+pvm/mpm) tai omasta matkatoimistostasi.

Vuokrauksen yhteydessä on esitettävä ASIAn jäsenkortti.

Polttoaine-alennus Nesteeltä

ASIAn jäsenenä saat alennusta Neste-palveluasemilla tehdyistä bensiini- ja dieselostoksista 2,1 senttiä/litra.

Saat Nesteen polttoaine-edun käyttöösi, kun otat puhelimessasi käyttöön Neste-äppi-mobiilisovelluksen ja lisäät jäsenkorttisi YTYn sovellukseen. Neste-äppi on kuluttajille ilmainen.

Alennus on voimassa Suomen Neste-palveluasemilla ja Neste-automaattiasemilla.

Etu myönnetään kulloinkin voimassaolevasta mittarihinnasta ja on voimassa toistaiseksi. Neste Express -automaattiasemilla tehdyistä tankkauksista polttoneste-etua ei saa.

Ohjeet: näin otat Neste-äppi mobiilisovelluksen käyttöösi


Vapaa-ajan reitti- ja risteilymatkat jäsenhintaan

Tallink Silja

Jäsenenä matkustat sekä risteily- ja reittimatkoilla päivän parhaaseen hintaan. Saat etuja palveluista ja tuotteista sekä laivoilla että maissa. Viking Line Club -jäsenenä keräät Veneitä eli bonuspisteitä matkoistasi ja ostoksistasi. Voit käyttää niitä tulevien matkojesi maksamiseen osittain tai kokonaan kun varaat ja maksat matkan online-palvelussa tai puhelimitse. Veneitä ei voi käyttää maksuvälineenä laivoillamme.

Tallink Siljan Club-one jäsenyys 

Club One on palkitseva kanta-asiakasohjelma, jossa on kolme tasoa: Bronze, Silver ja Gold. YTYn jäsenenä voit liittyä Club One -jäseneksi ilmaiseksi, mikäli et vielä ole jäsen ja jäsenetuna pääset suoraan Club One Silver -tasolle. Lisää vain liittyessäsi Yksityisalojen Esimiehet ja Asiantuntijat YTY ry:n sopimusetunumero sille varattuun kenttään liittymislomakkeella.

Jos olet jo Club One –jäsen ja Bronze-tasolla, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen: erikoisliittymiset@tallinksilja.com. Tallinkin Club One -tiimi lisää edun
tilisi tietoihin. Ilmoitathan myös Club One –asiakasnumerosi.

Kanta-asiaaksi liittyminen

Voit liittyä Club One -kanta-asiakkaaksi täällä. Käytä liittyessäsi sopimusetunumeroa: 9057

Lisätietoja: www.clubone.fi (edut, varaukset ja yhteystiedot)

 

Viking Line    

Vapaa-ajan risteilyt

Etu on jopa 20 % päivän hinnasta.

  • Helsinki-Tukholma-risteily, jopa 20 %
  • Seuraavista hyttiluokista jopa 10 % alennus: LYX, LXR, B2X, A2L, A2D, B2T ja B4F), tuotetunnus FKKRY
  • Päiväristeily Helsingistä Tallinnaan jopa 10 %, tuotetunnus FKKRYD
  • Vuorokauden risteily Turusta jopa 10 %, tuotetunnus FKKRY

Varaukseen myöhemmin tehtävät muutokset saattavat vaikuttaa myös aiemmin varattujen palvelujen hintaan. Voit myös käyttää kausittain voimassa olevia arvokuponkitarjouksia, etu kaudesta riippuen jopa 50 % päivän hinnasta, tuotetunnus FPKRY.

Vapaa-ajan reittimatkat

  • Helsinki–Maarianhamina–Tukholma-reitillä jopa 20 %
  • Helsinki–Tallinna-reitillä henkilölipuista jopa 15 %  ja autosta jopa 20 %
  • Turku–Maarianhamina–Tukholma-reitillä hyteistä jopa 10 % ja autosta jopa 20 %

Alennus myönnetään henkilölipun, auton ja hytin hinnasta. Lopullinen hinta määräytyy lähtöpäivän ja –ajan, varausajankohdan ja ajoneuvon koon mukaan. Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Tuotetunnus FVRES.

Voit myös käyttää kausittain voimassa olevia arvokuponkitarjouksia, etu kaudesta ja reitistä riippuen jopa 50 % päivän hinnasta, tuotetunnus FPREIT.

Voit liittyä ilmaiseen Viking Line Clubiin, joka tarjoaa parhaat edut www.vikingline.fi/viking-club 

Voit myös käyttää kausittain voimassa olevia arvokuponkitarjouksia, etu kaudesta ja reitistä riippuen jopa 50 % päivän hinnasta, tuotetunnus FPREIT

Varaukset 
www.vikingline.fi tai myyntipalvelusta. Edullisin hinta netissä.
puh. 0600 41577 (2,01 €/vastattu puhelu + pvm/mpm)

Eckerö Line

Eckerö Line myöntää 20 prosentin alennuksen henkilö- ja ajoneuvolippujen risteily- ja reittimatkojen päivittäisestä verkkokauppahinnasta (ajalla 26.6.-13.8.2023 alennus on 10 %). Alennukset vain verkkokaupasta käyttämällä tuotekoodia JARJ23 varausvaiheessa. Edut voimassa 29.2.2024 saakka.

Voimassa oleva jäsen- /henkilökortti on varauduttava esittämään pyydettäessä lippujen lunastuksen yhteydessä.

Tutustu jäsenetuun ja varausehtoihin Eckerö Linen sivuilla