Jäsenyhdistykset

 ASIAn lähes 11 000 jäsenestä noin neljännes kuuluu ASIAan jäsenyhdistysten kautta. Näistä kuusi on lentäjäyhdistyksiä.

Katso täältä kaikki jäsenyhdistyksemme.

Suomen Ammattivalmentajat SAVAL

SAVALin jäseneksi voivat liittyä erilaisissa valmennustehtävissä toimivat henkilöt, kuten valmentajat, valmentajakoulutuksen parissa toimivat, valmennuksen johtotehtävissä toimivat sekä valmennusalan päätoimiset opiskelijat.

Lentäjäyhdistykset

ASIAn jäseninä on seuraavat lentäjäyhdistykset: FAPA, JTF Pilots, Norwegian Pilots Union Finland, Jetflite Pilots´ Association JFPA sekä Finnish Helicopter Pilots Association FHPA.

Luotsiliitto

Luotsiliitto on vuonna 1918 perustettu suomalaisten luotsien ja luotsinvälittäjien ammattijärjestö, jossa on noin 150 jäsentä.

Yleisradion Päälliköt ja Ylemmät toimihenkilöt

Yleisradion Päälliköt ja Ylemmät Toimihenkilöt liittyi ASIAan vuonna 2007 nimellä YLEn Päällikköyhdistys ja oli ASIAn ensimmäinen yhdistysjäsen. Vuonna 2016 yhdistys muutti nimensä nykyiselleen ja samalla sen työehtosopimus laajeni koskemaan myös muita ylempiä toimihenkilöitä, kuin vain päällikkötehtävissä olevia.

Suomen Lennonjohtajien Yhdistys SLJY

Suomen Lennonjohtajien Yhdistys on vuonna 1952 perustettu suomalaisten lennonjohtajien ammattijärjestö, jolla on noin 220 jäsentä. SLJY:n jäsenmäärä kattaa noin 80 prosenttia alan toimihenkilöistä.

Meriliikenneohjaajat ry

Meriliikenneohjaajat ry on vuonna 1998 perustettu ammattiyhdistys, jolla on runsaat 70 jäsentä. Alusliikenneohjauksen operatiivisesta henkilöstöstä noin 90 prosenttia on Meriliikenneohjaajat ry:n jäseniä.

Finavian Tekniset FT

Finavian Tekniset FT ry perustettiin 1972 nimellä Ilmailuhallinnon Teknikot ry. Nimi muuttui Finavian Tekniset ry:ksi 2013. FT:llä on noin 40 jäsentä.

Finnish Aviation Professionals ry

Finnish Aviation Professionals ry (FAP) on ammattiyhdistys matkustamohenkilökunnalle ja ilmailualan ammattilaisille.