Palvelut & edut

Jäsenyydestä jopa kahden tonnin edut!

ASIAn lakitiimi auttaa jäseniämme henkilökohtaisesti työelämän oikeudellisissa asioissa. ASIAn työsuhdejuristimme ovat vain puhelinsoiton päässä. Jäsenenä käytössäsi on useita rahanarvoisia etuja kuten pankki-, vakuutus- ja loma-asuntoalennukset sekä henkilökohtainen uravalmennus.

Uravalmennuksessa voit suunnitella työnhakuasi tai pohtia oman urasi suuntaa luottamuksellisesti kahdenkesken uravalmentajan kanssa.

Stipendirahasto

ASIAlla on stipendirahasto jäsenten koulutuksen tukemiseen. Stipendirahastosta voi hakea apurahaa esihenkilö- tai asiantuntijatyön tai ylempien toimihenkilöiden ammatillisen järjestäytymisen tutkimuksen tekemiseen. Lue lisää >>

Taskukalenteri

ASIAn jäsenenä voit tilata itsellesi yhden paperisen taskukalenterin. Kalenteri toimitetaan jäsenportaaliin tallennettujen postitusosoitetietojen perusteella, joten tarkistathan tilauksen yhteydessä jäsentietosi.
Kalenteri postitetaan sinulle muutaman viikon kuluessa sen tilaamisesta. Voit tilata kalenterin laittamalla sähköpostia osoitteeseen asia@asia.fi.

Kirjoita viestiin:
"Olen ASIAn jäsen ja tilaan taskukalenterin vuodelle 2024.
Oma nimesi, osoitteesi ja jäsennumerosi (löytyy jäsenkortista)."

Työttömyysturva

Voit vakuuttaa itsesi työttömyyden varalta kauttamme KOKO-kassassa. Kassaan liitytään aina erikseen. Kassan jäsenmaksu (5,25e/kk) sisältyy liiton jäsenmaksuusi.
Työttömyysturva >>

Member+

Palveluun on kerätty ajankohtaisia etuja ja palveluita, mm. mökkeilyyn, matkailuun, vapaa-aikaan ja hyvinvointiin liittyen. Varaa täältä myös ASIAn loma-asunto. Member+ edut >>

Loma-asunnot

ASIAn jäsenille on tarjolla jäsenetuhintaan vuokramökkejä sekä ASIAn omia loma-asuntoja Levillä, Himoksella ja Vierumäellä. Talvikaudella vuokraan sisältyy kaksi hissilippua, kesäkaudella golfkierrokset. Säästät jopa 400 euroa. Lue lisää >>

Pankkiedut

Danske Bankin asuntolaina ilman toimitusmaksua ja järjestelypalkkiota. Säästät esimerkiksi 200 000 euron lainassa 1 200 euroa. Varainhoito- ja sijoitusneuvontapalveluista -15%.
Asuntolainaetu >>
Sijoittamisen edut >>

Vakuutusedut

Jäsenmaksuusi sisältyy vapaa-ajan tapaturma- ja matkustajavakuutus. Jäsenenä saat Kalevan Primus-henkivakuutuksen itsellesi ja puolisollesi tuntuvalla jäsenalennuksella. Säästät noin 588 euroa vuodessa. Vakuutusedut jäsenelle >>

Lehti jäsenetuna

Haluatko pysyä perillä tärkeistä yhteiskunnan ja työelämän asioista? ASIAn jäsenlehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja se lähetetään kaikille jäsenille postitse.
Lue lisää >>

Matkailu

Jäsenenä matkustat sekä risteily- ja reittimatkoilla päivän parhaaseen hintaan. Vapaa-ajan risteilyistä etu jopa 20 prosenttia päivän hinnasta. Jäsenenä majoitut myös edullisemmin.
Matkustusedut
Majoitusedut >>


 

Koulutukset ja tapahtumat

ASIAn jäsenenä sinulle on vuosittain tarjolla erilaisia koulutuksia ja jäsentapahtumia Monista koulutuksista tehdään myös tallenteet. Jäsenenä sinulla on käytettävissä myös liiton urapalvelut. ASIAn tapahtumakalenteri >>