Palvelut & edut

Työnhaku- ja uravalmennus

Kaipaatko tukea urasuunnitelmiisi tai vinkkejä työllistymiseen? Autammme ja tuemme sinua työelämän eri tilanteissa. ASIAn urapalvelut on tarkoitettu kaikille jäsenille. UP portaalista varaat kätevästi ajan henkilökohtaiseen valmennukseen.

Henkilökohtainen uravalmennus

Kun mietit työtäsi ja tulevaisuuttasi, voit varata ajan henkilökohtaiseen uravalmennukseen. Jäsenmaksuusi sisältyy kaksi valmennusta vuosittain (á 30 min.) Voit valita valmennuksen aiheen itse. Jos haluat keskustella tilanteestasi uravalmentajan kanssa, ota yhteyttä UP portaalin kautta.

Valmennuksen teemoja voivat olla esimerkiksi:

  • Esihenkilön työ
  • Stressinhallinta ja työhyvinvointi
  • Työnhaun kanavat, piilotyöpaikat
  • Työnhaun dokumentit (CV, hakemus, LinkedIn-profiili)
  • Työkyky ja sen merkitys
  • Työuran muutostilanteet

Jäsenpalaute: Mikä urapalveluissa toimi hyvin?

"Valmentaja tiesi tasan tarkkaan mitä kävin läpi. Hän osasi sanoittaa ongelmani, kuunteli huoliani ja auttoi ymmärtämään parhaan ratkaisun tilanteesini."

"Erinomainen mahdollisuus laajentaa ajattelua - nähdä asiat laajemmassa perspektiivissä hyvän valmentajan avustamana."

"Valitsin jatkokoulutukseni (Business Coach) Marjukan antamien ajatusten perusteella."

Verkkovalmennukset

Uraportaalissa voit katsoa katsoa veloituksetta webinaareja ja webinaaritallenteita osaamisesi kehittämiseksi ja työnhakusi tueksi. On sinulle ajankohtaista sitten LinkedIn-profiilin luominen, cv:n tai työhakemuksen päivittäminen tai edessä oleva työhaastattelu, löydät täältä sisältöjä, joiden avulla voit kehittää omia työnhakutaitojasi.

Kykykompassi

Uraportaalin Kykykompassi on nopea ja tehokas prosessi oman työkyvyn arviointiin.

CareerStorm Navigator - kartta ja kompassa uran navigointiin

Katso videolta esittely ja jäsennä oma työ- ja elämänkokemuksesi CareerStorm Navigator -työvälineen avulla. Prosessi etenee kuin haastattelu valmentajan kanssa ja auttaa jäsentämään oman elämän tavoitteita ja voimavaroja.

Kirjaudu UP portaaliin tästä >>
 

Työnhakuun keskittyviä urapalveluita

  • Oulussa Momentum
  • Varsinais-Suomen omatoimisen työllistymisen tuki VOTTY: Urapurje

Kehu-palvelu

Kehu on ilmainen palvelu, jonka avulla voit kerätä ja tilastoida saamaasi hyvää palautetta. Kehujen listaamisen kautta saat konkreettisen käsityksen omista vahvuuksistasi. Kehuun kerääntyvää palautedataa voit hyödyntää esimerkiksi työpaikkaa hakiessasi tai kehityskeskustelussa. Palaute kertyy visuaaliseksi dataksi, jota on helppo hyödyntää. Palvelu on henkilökohtainen eikä Kehuun keräämäsi data näy muille. ASIA on mukana Kehu-palvelussa yhteistyökumppanina. Tutustu Kehuun osoitteessa mykehu.fi

ASIAn tapahtumat ja Työelämän webinaarit

Työelämän tietoja ja osaamista on hyvä päivittää muulloinkin kuin uran käännekohdissa. Löydät kaikki ajankohtaiset valmennukset ja tapahtumat ASIAn tapahtumakalenterista.

Työelämä -sarjan webinaarit sekä osa verkkokoulutuksistamme löytyvät ASIAn jäsenportaalista. Kirjaudu ennen tallenteen katsomista jäsenportaaliin ASIAn verkkosivun oikeasta yläkulmasta. Tallennenteet ovat katsottavissa pääsääntöisesti vuoden ajan ensi lähetyksestä. Tallenteet ovat vain ASIAn jäsenten katsottavissa ja ne näkyvät YouTube-kanavan kautta. Katso tallenteet

Stipendirahasto

ASIAlla on stipendirahasto, jonka se avaa haettavaksi hallituksen määrittelemänä aikana, yleensä vuosittain syksyllä.

Stipendirahaston apurahoja myönnetään esimiestyöhön, asiantuntijatyöhön tai ylempien toimihenkilöiden ammatilliseen järjestäytymiseen liittyvän tieteellisen tutkimustyön sekä julkaisutyön tukemiseen. Julkaisutyötä voidaan tukea todellisia kustannuksia vastaan.

Apuraha on ensisijaisesti tarkoitettu kaikille ASIAn jäsenille. Yksittäisen apurahan suuruus voi olla enintään 5 000 euroa.