Palvelut & edut

Alennukset majoittumiseen
 

A-palveluiden loma-asunnot ja mökit

Akavan jäsenjärjestöjen jäsen- ja lomapalvelut – A-palvelut välittää akavalaisten liittojen jäsenille omia ja akavalaisten liittojen omistamia lomahuoneistoja ympäri Suomen. Member+ on A-palveluiden omistama jäsenetupalvelu.

Tutustu tarkemmin ja varaa lomahuoneistot: www.memberplus.fi/lomahuoneistot.

Voit tehdä varauskalenteriin varauksia pääsääntöisesti kuuden kuukauden päähän varaushetkestä. Osassa kohteissa voi olla liittokohtaisesti pidempiä varausjaksoja ja erikoishinnoitteluja. Varauksen tekeminen edellyttää aina kirjautumista sivustolle.

Uusi viikko avautuu varattavaksi perjantain ja lauantain välisenä yönä, mikäli kohteen vaihtopäivä on lauantai. Viikkoa lyhyemmät varaukset tulevat varattavaksi useimpiin kohteisiin, kun varauksen alkuun on alle kuukausi aikaa.

Polku Hotelli

ASIAn jäsenenä saat alennusta majoittumisesta Polku Hotellissa, joka sijaitsee Nuuksion kansallispuistossa (Vihti) hyvien kulkuyhteyksien päässä. Hotellissa on ravintola, kuntosali, kaksi saunaa ja kota varattavissa. Tarjolla on lisäksi eräoppaan palveluita, joogaa ja ennen kaikkea Nuuksion kansallispuiston luontopolut.

 • 20 prosentin alennus kaikista yöpymisistä. Tämä etu ei koske la-su yöpymisiä kesä-syyskuussa, ja kyseisten kuukausien varaukset otamme vastaan ainoastaan puhelimitse. Etu koodilla POLKU20K
 • 35 prosentin alennus, kun yövyt minimissään 2 yötä. Tämä etu ei koske la-su yöpymisiä kesä-syyskuussa, joten kyseisten kuukausien varaukset otamme vastaan ainoastaan puhelimitse. Etu koodilla POLKU35K

Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Aamiaiset sisältyvät huoneiden hintaan.

Tarjousta ei voi myöskään käyttää aiemmin tehtyihin varauksiin. Tarjous on voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeudet muutoksiin. Muistathan huomioida kesä-syyskuun varausten tekemisen puhelimitse!

Etu ei ole voimassa kesälauantaisin eikä pyhäpäivinä!

Huonevaraukset: https://polkunuuksio.holidayfuture.com

GreenStar Hotellit

GreenStar Hotellit tarjoavat liiton jäsenille laadukasta, ympäristöystävällistä majoitusta 1–3 henkilön huoneissa yhellä huonehinnalla. Hinnan saa varatessaan majoituksen osoitteessa www.greenstar.fi käyttämällä varauskoodia AKAVA tai suoraan hotellien vastaanotoista.

Hinta jokaisessa GreenStar Hotellissa: 75 € / huone / 1 - 3 henkilöä / vrk.
Aamiainen: 10 € / henkilö / vrk ennakkoon varatessa, 11 € paikan päällä ostaessa.

Hotellit

 • GreenStar Hotel Joensuu
 • GreenStar Hotel Jyväskylä
 • GreenStar Hotel Lahti
 • GreenStar Hotel Vaasa
 • GreenStar Hotel Oulu

Santa's Hotels

Santa’s Hotels tarjoaa 15 % alennuksen vähintään kaksi yötä majoittuville liiton jäsenille seuraavissa kohteissa:

 • Luosto: Santa’s Hotel Aurora
 • Rovaniemi: Santa’s Igloos Arctic Circle, Santa’s Hotel Santa Claus, Santa’s Hotel Rudolf
 • Saariselkä: Santa’s Hotel Tunturi
 • Kilpisjärvi: Santa’s Hotel & Chalets Rakka
 • Kalajoki: Santa’s Resort & Spa Sani

Varausehdot ja huomiot:

 • Minimivaraus 2vrk. Etu voimassa 30.4.2024 saakka.
 • Etuhintaisten huoneiden saatavuutta voidaan rajoittaa kohteissa.
 • Ennakkoon suljetut ajankohdat:
  • Kilpisjärvi: 6.-9.4.2024, 28.4.-7.5.2024

Varaukset voi tehdä suoraan  tehtyä suoraan sivuilta: www.santashotels.fi. Syötä varauskoodi AKAVA ja valitse vähintään kahden yön majoitus. Jos teet varauksen puhelimitse, muistathan mainita Akavan.

Sokos Hotellit - 15% Päivän hinnasta

S-ryh­män Sokos Ho­tel­lit tar­joa­vat lii­ton jä­se­nil­le vapaa-ajan ma­joi­tuk­siin kausit­tain vaih­tu­via tar­jouk­sia. Kat­ta­va ver­kos­tom­me tar­jo­aa lois­ta­vat mah­dol­li­suudet niin ak­tii­vi­lo­man kuin hem­mot­te­lu­lo­man­kin viet­toon sekä mu­ka­vaa yh­des­sä­oloa ja ren­tou­tu­mis­ta. Sokos Ho­tel­le­ja on 46 ho­tel­lia Suo­mes­sa sekä Ori­gi­nal Sokos Hotel Viru Tal­lin­nas­sa. Radisson Blu -hotelleja on Suomessa kahdeksan ja lisäksi syksyllä 2023 avautui upea Radisson RED Helsinki.

Li­sä­tie­to­ja koh­teis­ta:

www.sokoshotels.fi/hotellit
www.radissonhotels.com/fi-fi/kohde/suomi

Tee varaus Sokoshotels.fi | Radissonhotels.com varauskoodilla (radissonhotels.com: alennuskoodilla) LIITOT. Tar­jous kos­kee vapaa-ajan mat­ko­ja ja on voi­mas­sa saa­ta­vuu­den mu­kaan 31.12.2024 asti. Tar­jous­hin­tai­sia huo­nei­ta on ra­joi­tet­tu määrä. Hin­nas­ta S-Etu­kor­til­la Bo­nus­ta, ei muita alen­nuk­sia.

 

.