Jäsenyys

Jäsenmaksut


Mitä ASIAn jäsenyys maksaa?

ASIAn jäsenmaksu vuonna 2024 on 23,75 €/kk sisältäen Korkeasti koulutettujen työttömyyskassa KOKOn jäsenmaksun 63 €/vuosi. Jäsenmaksuun voi tulla lisäksi jäsenyhdistyksen osuus. Esimerkiksi lentäjillä FPA:n jäsenmaksu 12,50 €/kk. Jäsenmaksut ovat verovähennyskelpoisia. Lue lisää kassamaksuista täältä.

ASIAn jäsenmaksut voit maksaa joko e-laskuna, tilisiirtona tai työnantajaperintänä. Uuden jäsenen maksutapa on automaattisesti lasku eli tilisiirto. Lähetämme ohjeet maksutavan muuttamiseksi ja tarvittavat lomakkeet vahvistuskirjeen mukana.

Yrittäjäjäsenen jäsenmaksu

Yrittäjäjäsenen jäsenmaksu vuonna 2024 on 17,25 €/kk (207 €/vuosi). Yrittäjäjäsenyys sisältää vapaa-ajan tapaturma- ja matkustajavakuutuksen, mutta ei työttömyyskassan jäsenyyttä.

Pysyvästi pois työelämästä esim. työkyvyttömyys- tai vanhuuseläkkeelle siirtyneillä on mahdollisuus jäädä ASIAn seniorijäseneksi. Seniorijäsenen jäsenmaksu vuonna 2024 on 6 €/kk eli 72€/vuosi, ja se veloitetaan yhdessä erässä/vuosi.

Jäsenmaksutavat

Voit maksaa jäsenmaksun yhdessä tai useammassa erässä. Verkkolasku on helppo tapa maksaa jäsenmaksu.

Siirry kätevään e-laskuun

E-lasku on sähköinen lasku, joka maksetaan verkkopankissa. Laskun tiedot ovat laskussa valmiina, joten lasku tarvitsee ainoastaan tarkistaa ja hyväksyä. Tarvittaessa laskun eräpäivää ja summaa voi muuttaa. Tee e-laskusopimus verkkopankissasi ja lisää Asiantuntijat ja Esihenkilöt ASIA ry laskuttajaksi (Y-tunnus 0915522-8). Lisäämisen yhteydessä sinulta kysytään ASIAn jäsennumerosi. ASIA lähettää e-laskun suoraan verkkopankkiisi. Osa pankeista ilmoittaa halutessasi laskun saapumisesta sähköpostilla tai tekstiviestillä.

Nordea: Näin tilaat e-laskun verkkopankissa (pdf). Toimintatapa on samankaltainen kaikissa pankissa.

Tilisiirto

Tilisiirrolla maksaessasi saat laskun kotiin kerran tai neljä kertaa vuodessa valintasi mukaan.

Työnantajaperintä

Jäsenmaksun työnantajaperintä perustuu työntekijän antamaan lupaan, jonka hän vahvistaa allekirjoittamallaan perintäsopimuksella. Työnantajaperinnässä palkkakonttori perii jäsenmaksun suoraan palkastasi ja tilittää sen ASIAlle. Työnantajaperintää varten täytetään valtuutus, joka toimitetaan palkkakonttoriin.

Lataa valtakirja (pdf) tästä

Avaa lomake oletussovelluksella eli Adobe Acrobatilla. Selaimeen avattuna lomakkeen täyttö- ja tallennusominaisuudet eivät toimi. Lähetä täytetty valtakirja ASIAlle, katso yhteystietomme. Voit myös halutessasi pyytää valtakirjan ASIAn jäsensihteeriltä.

Eräpäivät

Jos maksat jäsenmaksusi tilisiirtona tai e-laskuna, löydät maksujen eräpäivät alta. Kuukausittainen maksu on mahdollista vain e-laskulla.

Maksuväli 12 kk (285,00 €), eräpäivä 15.2.2024
Maksuväli 3 kk (71,25 €), eräpäivät 15.2.2024, 15.5.2024, 31.8.2024 ja 15.11.2024.
Maksuväli 1 kk (23,75 €), eräpäivä joka kuukauden 15. päivä

ASIAn jäsenmaksutili

Osuuspankki    FI64 5541 2820 0058 42   OKOYFIHH

E-laskuttaja: Asiantuntijat ja Esihenkilöt ASIA ry
Pankit lyhentävät nimemme eri tavoin. Hae ASIAa verkkopankkisi e-laskuttajalistalta kirjoittamalla sana asiantuntijat tai Y-tunnuksella 0915522-8.

Tutustu myös näihin

Jäsenmaksualennukset >>

Muutokset jäsenyydessä >>