Jäsenyys

Suosittele jäsenyyttä

Lähde mukaan kasvattamaan yli 10 000 ASIAlaisen joukkoa!

Onko sinulla kollega tai ystävä, joka ei vielä ole ASIAn jäsen? Suosittele jäsenyyttä! Jokaisesta hankkimastasi varsinaisesta jäsenestä saat palkkioksi 40 euron arvoisen Gogiftin SuperLahjakortin! Lahjakortin valikoimaan kuuluu muun muassa yli sata lahjakorttia erilaisiin liikkeisiin, verkkokauppoihin ja hotelli-, seikkailu- ja ravintola- elämyksiin tuotelahjoja unohtamatta.

Syksyn supersuosittelijakampanja - voita 500€ lahjakortti Holiday Clubille!

Kaikkien ASIAn jäsenyyttä suositelleiden kesken arvotaan 500 euron arvoinen Holiday Club -lahjakortti. Kampanja on voimassa 31.12.2023 saakka. Arvonta suoritetaan 8.1.2024.


 

Miksi suosittelisit jäsenyyttä?

Mitä enemmän meitä on, sitä paremmin voimme vaikuttaa meille tärkeisiin asioihin ja sitä parempia palveluita voimme tarjota. Liitto pitää huolta työntekijöiden eduista ja oikeuksista sekä neuvottelee työnantajien kanssa palkoista ja muista työnteon ehdoista. ASIAn jäsenenä saat palveluita, etuja sekä edunvalvontaa.

Kenelle voit suositella ASIAn jäsenyyttä

ASIAn jäseneksi voivat liittyä kaikki yksityissektorilla työskentelevät ylemmät toimihenkilöt kuten esihenkilöt ja asiantuntijat. ASIAn jäsenyys perustuu asemaan, ei koulutukseen tai tiettyyn alaan. Jäsenen koulutustausta voi olla mitä tahansa peruskoulusta korkeakoulututkintoon.

Lisätietoa jäsenyydestä - lähetä suosittelukirje

GoGiftin SuperLahjakortti

GoGiftin SuperLahjakortti antaa vastaanottajalle vapauden valita yhden tai useamman käyttökohteen laajasta valikoimasta. Valikoimaan kuuluu muun muassa yli sata lahjakorttia erilaisiin liikkeisiin, verkkokauppoihin ja hotelli-, seikkailu- ja ravintolaelämyksiin tuotelahjoja unohtamatta. Superlahjakortti on siis lahjakortti, jonka voit aktivoida itse valitsemaasi liikeeseen.

Lahjakortin saldon voi käyttää kerralla tai jakaa sen useaan eri kohteeseen kuten Elisan ääni- ja e-kirjoihin, IKEA-lahjakorttiin tai vaikkapa Europcarin autonvuokraukseen. Kulttuurin ystävät voivat hyödyntää lahjakorttia esimerkiksi Museokortin hankinnassa. Voit tutustua koko valikoimaan osoitteessa www.gogift.com.

Mitä palkinnon saaminen edellyttää?

  • Liittynyt henkilö on jättänyt suosittelijan nimen ja sähköpostiosoitteen liittymislomakkeessa suosittelijan luvalla.
  • Liittynyt henkilö on jäsenkelpoinen.
  • Suosittelija on ASIAn jäsen.

Tarkemmat suosittelijan palkitsemisen ehdot

  • Palkinnon uudesta varsinaisesta jäsenestä voi saada ainoastaan yksi jäsenhankkija.
  • Palkinnot ovat koko arvoltaan veronalaista tuloa. Muistathan siis ilmoittaa ne verottajalle. Lue lisää: Verohallinnon ohjeet kohta 4.3.


Jäsenemme kertovat: Miksi kuulun ASIAan?

"Jäsenmaksu on edullinen."
”ASIAssa on hyvä hinta-laatusuhde.”
”Koen, että liitto ajaa parhaiten etujani.”
”ASIAssa on asiallista ja ammattitaitoista edunvalvontaa.”
”Tarvitsin työjuristin neuvoja.”
”Epävarmuus työpaikalla sai minut liittymään.”