Jäsenyys

Suosittele jäsenyyttä

Onko sinulla kollega tai ystävä, joka ei vielä ole ASIAn jäsen? Suosittele jäsenyyttä! Palkitsemme ASIAn jäsenet 40 euron Superlahjakortilla, jos heidän suosituksestaan ASIAan liittyy uusi jäsen.

Kenelle voit suositella ASIAn jäsenyyttä

ASIAn jäseneksi voivat liittyä kaikki, jotka työskentelevät asiantuntijan, esihenkilön, päällikön tai johtotason tehtävissä.

Miksi ja miten suosittelet jäsenyyttä

Mitä enemmän meitä on, sitä paremmin voimme vaikuttaa meille tärkeisiin asioihin ja sitä parempia palveluita voimme tarjota. Liitto pitää huolta työntekijöiden eduista ja oikeuksista sekä neuvottelee työnantajien kanssa palkoista ja muista työnteon ehdoista. ASIAn jäsenenä saat palveluita, etuja sekä edunvalvontaa.

Tärkeää on kuunteleva ja toisen mielipiteitä arvostava keskustelu. Voit kertoa miksi ASIAn jäsenyys on tärkeä asia tai mitä hyötyä siitä on. Muistathan myös kertoa, että jäsenmaksu on kokonaisuudessa verovähennyskelpoinen.

Jäsenedut ja -palvelut voit tarkistaa täältä. ASIAn A5-esite löytyy materiaalipankistamme.

Voit antaa kaverillesi ASIAn suosittelukirjeen: Suosittelukirje suomeksi, Recommendation letter in English.

Voit pyytää kaveriasi täyttämään liittymislomakkeen täällä.

GoGiftin SuperLahjakortti

GoGiftin SuperLahjakortti antaa vastaanottajalle vapauden valita yhden tai useamman käyttökohteen laajasta valikoimasta. Valikoimaan kuuluu muun muassa yli sata lahjakorttia erilaisiin liikkeisiin, verkkokauppoihin ja hotelli-, seikkailu- ja ravintolaelämyksiin tuotelahjoja unohtamatta. Superlahjakortti on siis lahjakortti, jonka voit aktivoida itse valitsemaasi liikeeseen.

Lahjakortin saldon voi käyttää kerralla tai jakaa sen useaan eri kohteeseen kuten Elisan ääni- ja e-kirjoihin, IKEA-lahjakorttiin tai vaikkapa Europcarin autonvuokraukseen. Kulttuurin ystävät voivat hyödyntää lahjakorttia esimerkiksi Museokortin hankinnassa. Voit tutustua koko valikoimaan osoitteessa www.gogift.com.

Mitä palkinnon saaminen edellyttää?

  • Liittynyt henkilö on jättänyt suosittelijan nimen ja sähköpostiosoitteen liittymislomakkeessa suosittelijan luvalla.
  • Liittynyt henkilö on jäsenkelpoinen.
  • Suosittelija on ASIAn jäsen.

Tarkemmat suosittelijan palkitsemisen ehdot

  • Palkinnon uudesta varsinaisesta jäsenestä voi saada ainoastaan yksi jäsenhankkija.
  • Palkinnot ovat koko arvoltaan veronalaista tuloa. Muistathan siis ilmoittaa ne verottajalle. Lue lisää: Verohallinnon ohjeet kohta 4.3.


Jäsenemme kertovat: Miksi kuulun ASIAan?

"Jäsenmaksu on edullinen."
”ASIAssa on hyvä hinta-laatusuhde.”
”Koen, että liitto ajaa parhaiten etujani.”
”ASIAssa on asiallista ja ammattitaitoista edunvalvontaa.”
”Tarvitsin työjuristin neuvoja.”
”Epävarmuus työpaikalla sai minut liittymään.”

 

Suosittelu on helppoa - lähetä valmis suositteluviesti

Voit lähettää tämän suosittelusivuston kautta kaverillesi valmiin sähköpostin. Voit myös halutessasi täydentää valmista viestiä.

Toimi näin:

Merkitse alla olevaan suositteluviestiin omat yhteystietosi (nimi ja sähköpostiosoite). Kun kaverisi liittyy jäseneksi, kysymme häneltä Liity jäseneksi -lomakkeella suosittelijan nimen ja sähköpostiosoitteen kohdassa ”Suositteliko jäsenyyttä sinulle toinen jäsen tai työpaikkasi luottamusmies?"Jotta voimme palkita sinut, tulee kaverisi merkitä liittymislomakkeella suosittelijan yhteystiedot (nimi ja sähköpostiosoite).

Lähettäessäsi kaverillesi tietoa ASIAsta annat kaverillesi luvan käyttää tietojasi suosittelijana. Otamme sinuun yhteyttä ja vahvistamme Superlahjakortin lähetyksen - tarkkailethan siis sähköpostiasi! Oman sähköpostilaatikkosi asetuksista riippuen viesti saattaa joskus ohjautua roskaposteihin.

 

Sydämellisen hyvää työelämää! Suosittele ASIAa kaverillesi!