Finnish Aviation Professionals ry

Finnish Aviation Professionals ry (FAP) on ammattiyhdistys matkustamohenkilökunnalle ja ilmailualan ammattilaisille. Ensisijainen tehtävämme on ilmailualan jäsentemme edunvalvonta ja työehdoista sopiminen. Yhdistys tunnetaan aktiivisesta toiminnasta, korkeasta osaamisesta, reiluista työehdoista sekä luotettavuudesta. Meille tärkeää on pitää ilmailun työpaikat Suomessa.

Jäsenemme työskentelevät mm. Norwegianilla, Xfly:lla SAS:n liikenteessä sekä Finnairilla. Matkustamohenkilökunnan jäsenmäärämme kasvaa koko ajan – liity sinäkin.

Jäsenmaksu

FAP:n jäsenmaksu on kiinteä 33,75 €/kk vuonna 2023 ja se sisältää myös ASIAn ja työttömyyskassa KOKOn jäsenmaksun. Jäsenmaksut ovat verovähennyskelpoisia. Voit liittyä työttömyyskassaan ollessasi työsuhteessa.

Liity jäseneksi

Linkki liittymislomakkeeseen

Saat meiltä sähköpostivahvistuksen liittymisestä. Vahvistuskirjeen jäsenyydestäsi, jäsenkortin ja ohjeet jäsenmaksun maksamiseksi saat kotiosoitteeseen noin viikon kuluessa liittymisestä. Mikäli sinulla on kysyttävää liittymisestä tai jäsenyydestä, otathan meihin yhteyttä, puh. (09) 2510 1310.

Lisätietoa

Lue lisää ASIAn jäsenyydestä ja palveluista täältä.
 
Yhteystiedot

info@finnishaviationprofessionals.fi