Uutishuone

Uusi jäsenetu: alennusta polttoaineista Nesteeltä

01.11.2022 | Jäsenedut ja -palvelut, Jäsenedut ja -palvelut

Artikkelikuva

YTYn jäsenenä saat alennusta Neste-palveluasemilla tehdyistä bensiini- ja dieselostoksista 2,1 senttiä/litra. Alennus on voimassa 1.11.2022 alkaen.

Saat Nesteen polttoaine-edun käyttöösi, kun otat puhelimessasi käyttöön Neste-äppi-mobiilisovelluksen ja lisäät jäsenkorttisi sovellukseen. Neste-äppi on kuluttajille ilmainen.

Alennus on voimassa Suomen Neste-palveluasemilla ja Neste-automaattiasemilla. Etu myönnetään kulloinkin voimassaolevasta mittarihinnasta ja on voimassa toistaiseksi. Neste Express -automaattiasemilla tehdyistä tankkauksista polttoneste-etua ei saa.

Mikä on Neste-äppi?

Neste-äppi tekee autoilusta entistä miellyttävämpää ja sujuvampaa. Liikkuvan ja kiireisen asiakkaan tarpeisiin kehitetty Neste-äppi on mobiilisovellus, jolla voit maksaa tankkaukset ja pesut, sekä hyödyntää asemien edut ja tarjoukset. Neste-äpissä on myös kuukausittain vaihtuvia mahtavia tarjouksia ja kilpailuja!

Näin lisäät jäsenedun Neste-äppiin

Jos sinulla on Neste-äppi jo ennestään käytössä, sen ohjelmistoversio tulee päivittää, jotta YTYn jäsenyys tulee valittavaksi listalle.

  1. Lataa Nesteen sovellus Googlen tai Applen sovelluskaupasta.
  2. Rekisteröidy käyttäjäksi
  3. Avaa sovellus ja siirry asetuksiin näytön oikean ylälaidan hammasratas-kuvakkeesta.
  4. Valitse korttien hallinta ja etukortit.
  5. Valitse YTY.
  6. Lisää YTYn jäsennumerosi ja paina tallenna.  Huom! numerosarjan tulee olla minimissään 6 merkkiä pitkä. Jos YTYn jäsennumerosi on lyhyempi (5 merkkiä tai alle), niin lisää 0-numerot jäsennumerosi eteen.

Lue tästä tarkemmat ohjeet sovelluksen käyttöön.

 

Teboilin jäsenalennus päättyi talvella 2022

 YTY irtisanoi yhteistyön Teboil-yhtiön kanssa vastalauseena Venäjän oikeudettomalle hyökkäyssodalle Ukrainassa. Teboil on venäläisen Lukoilin tytäryhtiö.