Palvelut & edut

Vierumäen Kuntokanto

Vuokra-ajat ja varaukset

Vuokra-aika on pääsääntöisesti puoli viikkoa ma-pe tai pe-ma. Huoneisto on luovutettava viimeistään klo 12 ja vuokraus alkaa klo 16. Milloin ma-pe -varauksia ei ole, voi vapaat ajat vuokrata myös lyhyemmäksi ajaksi: ma-ke ja ke-pe. Vuokra on silloin puolet ma-pe -hinnasta.

Varaukset Member+ jäsenpalvelun sivuilla: Member+, Kuntokanto

Juhlapyhät

Vuokra-ajat pyritään mukauttamaan siten, että juhlapyhät voidaan viettää kokonaisuudessaan Kuntokannossa. Tällöin vuokra-aika saattaa olla normaalia pidempi ja hinta korkeampi. Nämä muutokset vaikuttavat myös edellisen/seuraavan viikon kestoon ja hintaan. Juhlapyhät on huomioitu varauskalenterissa ja -lomakkeessa.

Sijainti ja etäisyydet

Kuntokanto sijaitsee Heinolan Vierumäellä, Holiday Club Vierumäki hotellin vieressä osoitteessa Urheiluopistontie 406a A 4105, 19120 Vierumäki

Tilat ja varustelu

Asuinpinta-alaa on 65m2 ja huoneistossa on kaksi makuuhuonetta, olohuone ja keittiönurkkaus, saunatilat ja wc. Vuodepaikkoja on 4 hengelle, lisävuoteenä voi käyttää olohuoneen sohvaa. 

Huoneisto on korkeatasoinen ja hyvin varusteltu. 

Kuvia

Katso Kuntokannon kuvat ja 360-kuvat ASIAn Facebookissa

Loma-asunnon varusteet

Keittiön varusteet: jääkaappi, uuni, liesi, astiasto, ruoanlaittovälineet, mikroaaltouuni, astianpesukone, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, pöytään kiinnitettavä syöttötuoli 0-15kg

Muut varusteet: peitot ja tyynyt (4 hlölle), sähkösauna, hiustenkuivaaja, lasten potta, 2x TV, internet, pyykinpesukone, kuivauskaappi, silitysvälineet

Ohjeita vuokralaiselle

Saat sähköpostiisi tarkemmat ohjeet varauksen tehtyäsi. Lataa tästä Kuntokannon ohje

Avainten nouto-ohje

Avaimet noudetaan Hotelli Fennadan vastaanotosta. Osoite on Pihkalantie 3. Vastaanotto on auki ma-su klo 8-20. Tarkista Hotelli Fennadan aukioloajat tästä.

Olemme lähettäneet varaajien nimilistan vastaanottoon. Sinun tulee täyttää majoituskortti saapuessasi. Varauksesi alkaa klo 16 ja päättyy klo 12.

Siivous ja liinavaatteet

Loppusiivous sisältyy vuokraan. Siivouksesta vastaa SOL Siivouspalvelut. Liinavaatteet ja pyyhkeet eivät sisälly vuokraan, mutta voit halutessasi vuokrata ne SOL Siivouspalvelusta. SOL vuokraa myös mm. lasten pinnasänkyjä.

Lemmikkieläimet ja lisäsiivous tai muu lisätilaus

Pienikokoiset lemmikkieläimet ovat sallittuja, Jos lomailet lemmikkieläimen kanssa, sinun tulee varata maksullinen lemmikkisiivous etukäteen SOLilta.

Lisätilaukset: Lähetä viesti siivous.vierumaki@sol.fi  ja kerro huoneiston numero A4105, varausaikasi, lemmikkisiivous tai muu tilaamaasi lisäpalvelu sekä nimesi ja laskutusosoitteesi.

Golf

Asiantuntijat ja Esihenkilöt ASIA ry:llä on osake Classic-kentälle. Pelioikeuksia (2/pv, á 15 e) voivat käyttää ainoastaan Kuntokannon vuokralaiset oman vuokra-aikansa puitteissa.

Lataa tästä ASIAn golfetu Vierumäen Classic_2024

Netti

Kuntokannossa on 100 megan nettiyhteys.

<< Takaisin