Palvelut & edut

Himoksen Putti Torppa

Vuokra-ajat ja varaukset

Vuokra-aika on tammi-huhtikuussa viikko. Lomaviikon vaihtopäivä on perjantai. Asunto on luovutettava viimeistään klo 12 ja vuokraus alkaa klo 16.

Touko-joulukuussa voi tehdä varauksen myös viikkoa lyhyemmäksi ajaksi: perjantaista maanantaihin tai maanantaista perjantaihin. Hinnat löytyvät yllä olevasta taulukosta.

Varaukset Member+ jäsenpalvelun sivuilla: Member+, Putti Torppa

Juhlapyhät

Vuokra-ajat pyritään mukauttamaan siten, että juhlapyhät voidaan viettää kokonaisuudessaan Putti Torpalla. Tällöin vuokra-aika saattaa olla normaalia pidempi tai lyhempi ja hinta korkeampi. Nämä muutokset vaikuttavat myös edellisen/seuraavan viikon kestoon ja hintaan. Juhlapyhät on huomioitu varauskalenterissa ja -lomakkeessa.

Tilat

Putti Torppa sijaitsee Jämsän Himoksella, Keski-Himoksen mökkialueella. Asuinpinta-alaa hirsirakenteisessa paritalohuoneistossa on 57 m2 ja parvella 12 m2. Alakerrassa on makuuhuone, makuualkovi, olohuone ja keittiönurkkaus, saunatilat ja wc. Vuodepaikkoja on 6 hengelle: makuuhuoneessa parisänky, alkovissa 140 cm sänky, parvella 2 sänkyä. Lisävuoteenä voi käyttää kahta sohvaa. Kuvia ja pohjapiirustuksen löydät täältä:

Kuvia

Katso Putti Torpan kuvat ja 360-kuvat ASIAn Facebookissa

Etäisyydet

 • Himos Center 1 km (ravintola/hotelli, HimosAreena, kauppa)
 • Länsi-Himos 1,4 km
 • Pohjois-Himos 1,4 km
 • Golf  2,3 km
 • Tennis 0,7 km
 • Jämsän keskusta 9 km  

Varustelu

Keittiö: liesi/uuni, ruoanvalmistusvälineitä, astianpesukone, mikroaaltouuni, leivänpaahdin, kahvinkeitin, vedenkeitin, perusastiasto

Viihde: 2 x TV, netti

Muuta:

 • pyykinpesukone
 • kuivauskaappi
 • silitysvälineet
 • lasten pöytään kiinnitettävä syöttötuoli (max. 15 kg)
 • potta
 • sähkölämmitteinen sauna
 • puulämmitteinen varaava takka (takkapuut hankittava itse)
 • hiililämmitteinen ulkogrilli
 • 2 x auton lämpöpistoke
 • peitot ja tyynyt (ei liinavaatteita eikä pyyhkeitä)

Putti Torpassa ei ole

 • liinavaatteita, pyyhkeitä, voit vuokrata ne Himoslomista 

Ohjeita vuokraajalle

Saat tarkemmat tiedot varauksesta ja ohjeista sähköpostiisi ennen lomaasi. Ohjeista löytyvät mm. avainlaatikon koodi ja tietoa mökin varustelutasosta.

Ajo-ohjeet

Jämsän keskustasta on matkaa  Himokselle 9-tietä Jyväskylän suuntaan noin 8 km.

Putti Torppa sijaitsee Keski-Himoksen mökkialueella. Putti Torpan katuosoite on Liuskekuja 5 A (ent. Kivistönkatu 5), 42100 Jämsä. Harva karttapalvelu löytää Liuskekujaa, joten kannattaa kokeilla Kivistönkatua. Jos sitäkään ei löydy, käänny 9-tieltä HImokselle käännyttyäsi Himoksen liikenneympyrästä vasemmalle. Aja Patajoentietä  n. 1 km ja käänny jyrkästi oikealle Kivistönkadulle (viitta Keski-Himos). Jatka Kivistönkatua eteenpäin ja käänny ensimmäisestä risteyksestä vasemmalle Liuskekujalle.

Julkisilla kulkuvälineillä

Tiedot Himoksen kautta liikennöivistä reittiliikenteen linja-autoista löydät Matkahuollon sivuilta.
Sesonkiaikaan monilta paikkakunnilta on suoria kuljetuksia Himokselle. Tarkempia tietoja löydät Himoslomien sivuilta.

Huolto

Putti Torpan huoltoa hoitaa Himoslomat, jonka toimisto HimosCenter sijaitsee osoitteessa Länsi-Himoksentie 4, 42100 Jämsä. Käänny 9-tieltä Himoksen alueelle Säyrylänsalmentielle, käänny Patajoentie T-risteyksestä oikealle ja ensimmäisestä vasemalle. HimosCenter sijaitsee heti Länsi-Himoksentien alussa oikealla.

Hissiliput

Putti Torpan vuokraan sisältyy kaksi ASIAn omistamaa hissilippua, jotka ovat käytössäsi koko vuokra-ajan. Liput ovat mökissä, kun saavut. Jätä ne myös lähtiessäsi mökkiin ohjeiden mukaisesti.

Mikäli kortit häviävät tai vahingoittuvat, ilmoita siitä välittömästi ASIAn toimistoon. Olet velvollinen maksamaan korttien uusimisesta aiheutuvat kulut (n. 100 e).

Tietoa rinteistä löydät täältä: https://himos.fi/

Golf

Kesäkaudella Putti Torpan vuokralaiset voivat pelata puoleen hintaan Himos-Patalahti Golfin kentällä (max. 4 pelikierrosta/pv). Kenttä on 18-väyläinen (par 72). Katso tarkemmat Himos Golf-ohjeet täältä.

Maastohiihto

Maastohiihdon latukartta löytyy täältä.

Maastohiihdon latutilanteen löydät täältä

Himoksen palvelut

Himoksella riittää tekemistä ympäri vuoden. Esimerkiksi joulukuussa 2023 avatussa Willi-Länsi huvikeskuksessa palvelee 8-ratainen keilahalli, 3 golfsimulaattoria, 2 padelkenttää, kuntosali, sekä Simulaattorimaailma. Lue lisää ohjelmatarjonnasta esimerkiksi Himoslomien sivulta sekä osoitteessa www.willilansi.fi 

<< Takaisin