Uutishuone

Toimitko asiantuntijana tai esihenkilönä? Nyt kannattaa liittyä YTYyn!

28.06.2023 | Työelämä, Työelämä

Artikkelikuva

Kun liityt jäseneksemme kesä-elokuun aikana, olet mukana Jopo-polkupyörän arvonnassa.

Kesäkampanjassa voit voittaa itsellesi mahtavan kulkupelin – Helkaman Jopo-pyörän. Olethan nopea, sillä vain yksi arvontaan osallistujista kaartaa voittajana maaliin 4.9.2023. Kaikkien kesä-elokuun 2023 aikana YTYyn liittyneiden jäsenten kesken arvotaan 649 euron arvoinen Helkaman Jopo (3-vaihteinen).

Jopo-polkupyörän arvonnan säännöt

Arvonnan järjestää Yksityisalojen Esimiehet ja Asiantuntijat YTY ry. Annetut tiedot jäävät vain YTYn käyttöön, eikä niitä luovuteta ulkopuolisille.

Arvonta suoritetaan 4.9.2023 ja olemme yhteydessä voittajaan henkilökohtaisesti. Arvontapalkinto on valkoinen Jopo-polkupyörä (1 kpl). Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseen tuotteeseen. Palkinto voidaan sovitusti noutaa tai toimittaa voittajalle. Järjestäjä vastaa palkinnon toimituskustannuksista.

Palkinto (Helkaman Jopo-polkupyörä) on koko arvoltaan veronalaista tuloa. Muistathan siis ilmoittaa sen verottajalle.
 

Miksi kannattaa kuulua edunvalvontajärjestöön?

YTY on akavalainen edunvalvontajärjestö yksityisalalla työskenteleville esihenkilöille ja asiantuntijoille. Olemme työntekijän turvaverkko työelämässä. YTYn jäsenenä saat vahvan kumppanin etujesi valvontaan työelämässä. Meiltä saat myös apua ja neuvontaa, työttömyysturvaa, koulutusta, alennuksia lomamatkoista ja vakuutuksista sekä monia muita etuja. Lue lisää jäseneduistamme.

YTYn jäsenmaksu on 23,75 €/kk ja se sisältää Korkeasti koulutettujen työttömyyskassa KOKOn jäsenmaksun 63 €/v. Liity YTYn jäseneksi ja osallistu arvontaan!

Kuka voi liittyä YTYyn?

Jäsenyytemme perustuu asemaan, ei koulutukseen tai tiettyyn alaan. Jäsenemme työskentelevät muun muassa teknologiateollisuudessa, tietotekniikan palvelualalla, finanssi-, kuljetus- ja kaupan alalla sekä teollisuuden palveluksessa. Lue lisää meistä.

Työpaikkansa ilmoittaneista YTYn jäsenistä useat työskentelevät mm. seuraavilla tehtävänimikkeillä:

 

Kuvat: Helkama, Adobe Stock