Jäsenyys

Kerro ASIAsta kaverille

Saat jokaisesta hankkimastasi uudesta jäsenestä palkinnoksi 40 euron arvoisen Superlahjakortin!

Palkitsemme ASIAn jäsenet, jotka suosittelevat ASIAa. Kun kaverisi liittyy, saat palkinnoksi lahjakortin. Superlahjakorttia voi käyttää yli 100 liikkeeseen tai elämykseen. Joukossa on mm. matkailun, muodin ja kodintuotteiden huippumerkkejä - jokaiselle jotakin! Kulttuurin ystävät voivat hyödyntää lahjakorttia esimerkiksi Museokortin hankinnassa. Voit tutustua koko valikoimaan osoitteessa www.gogift.com.

Kuka voi liittyä jäseneksi?

Kaverisi voi liittyä ASIAn jäseneksi, jos hän työskentelee asiantuntijana tai esihenkilönä missä tahansa Suomessa toimivassa yrityksessä, yhtiössä tai yhdistyksessä yksityisellä sektorilla. ASIAn jäsenyys perustuu toimiasemaan, ei koulutukseen tai tiettyyn alaan. Jäsenen koulutustausta voi olla mitä tahansa peruskoulusta korkeakoulututkintoon

Lisätietoa ASIAn jäsenyydestä löytyy täältä.

Suosittelu on helppoa - lähetä valmis suositteluviesti

Voit suositella ASIAa työkaverillesi, ystävällesi tai vaikka sukulaisellesi. Suosittele jäsenyyttä ihan perinteiseen tapaan juttelemalla, ja kaverisi voi liittyä osoitteessa: asia.fi/jasenyys/liity-jaseneksi tai lähetä kaverillesi valmis suositteluviesti.

Suosittelu on helppoa: Voit lähettää tämän suosittelusivuston kautta kaverillesi valmiin sähköpostin. Voit myös halutessasi täydentää valmista viestiä.

Toimi näin:

Merkitse alla olevaan suositteluviestiin omat yhteystietosi (nimi ja sähköpostiosoite). Kun kaverisi liittyy jäseneksi, kysymme häneltä Liity jäseneksi -lomakkeella suosittelijan nimen ja sähköpostiosoitteen kohdassa ”Suositteliko jäsenyyttä sinulle toinen jäsen tai työpaikkasi luottamusmies?"Jotta voimme palkita sinut, tulee kaverisi merkitä liittymislomakkeella suosittelijan yhteystiedot (nimi ja sähköpostiosoite).

Lähettäessäsi kaverillesi tietoa ASIAsta annat kaverillesi luvan käyttää tietojasi suosittelijana. Otamme sinuun yhteyttä ja vahvistamme Superlahjakortin lähetyksen - tarkkailethan siis sähköpostiasi! Oman sähköpostilaatikkosi asetuksista riippuen viesti saattaa joskus ohjautua roskaposteihin.

 

Sydämellisen hyvää työelämää! Suosittele ASIAa kaverillesi!